Аптека „Линк“ в Бургас: аптеката, която приготвя лекарства

Аптеката, която приготвя лекарства

За здравето с усмивка 🙂

 

За изготвяне на лекарства по рецепта заповядайте в аптека “Линк” в Бургас на ул. “Оборище” 94!

 

 

 

Аптека “Линк” е аптеката в Бургас, която изготвя по рецепта всички екстемпорални лекарствени форми (без капки за очи):
– кремове
– суспензии
– вагинални глобули
– сиропи
– капки
– прахчета за бебета и малки деца.

Можем да приготвим за вас:
* Лекарството, което Ви е изписано на рецепта от лекар специалист
* Състави, доказани във времето и доусъвършенствани от нас (охлаждащ крем, крем Майчин дом за подсичане, излющващи състави за напукани пети, мазоли и т.н. и много други)
* Лекарства, които към момента не са налични на пазара в готова форма и за чието изготвяне нашите фармацевти разполагат с необходимите знания, технологични умения и съставки.
* Уникалното разработено от нас плажно масло за придобиване на красив и здравословен бронзов тен, което ние сме разработили.

Напомняме, че за приготвянето на лекарства по лекарско предписание, които липсват като готова форма (като например Зентел) ще ни е необходима рецепта от лекар.

Освен да приготвим Вашето лекарство, в аптека “Линк” ще ви посрещнем и консултираме с усмивка и ще направим всичко възможно, за да сме ви максимално полезни.

На разположение сме и на лекарите специалисти, които биха искали да обсъдят с нас екстемпоралните форми като възможности за индивидуална терапия на своите пациенти.

Освен че приготвяме екстемпорални форми, ние:
– Работим с всички видове рецепти по НЗОК (включително за консумативи и за скъпоструващи лекарства)
– Работим с рецепти на ветерани и военноинвалиди
– Работим със зелени и жълти рецепти
– Работим и онлайн – адресът на онлайн аптеката ни е www.Arteka.bg (Напомняме, че онлайн можем да доставяме всичко без лекарства по лекарско предписание.)

Очакваме ви на адрес:
Бургас, ул. “Оборище” 94 всеки делничен ден от 8 до 20 ч. и в събота и неделя от 9 до 19 ч.
Можете и да ни се обадите на телефони: 056/811174 и 0896845535, както и на телефона на онлайн аптеката ни: 0892283248.

4 comments to “Аптека „Линк“ в Бургас: аптеката, която приготвя лекарства”
  1. В аптеки в гр.Чепеларе и в кв.Устово-Смолян са ми приготвяли обезболяващия ,наподобяващ вазелин ,крем-с лек мирис на камфор и др,съставки.Наричаха го „МЕНТОЛИН“ .Известен ли е на вас! Предварително благодаря!

    • Здравейте! Получихме запитването Ви, ще проверим какво можем да намерим по въпроса и ще Ви отговорим. Благодарим и пожелаваме прекрасен ден! 🙂

  2. Може ли да приготвите -Линимент . Съдържа глицерин, нистатин, анестезин и хлорнитромицин. Глицеринът осигурява проникването на другите съставки в дълбочина на възпалената кожа. Нистатинът унищожава гъбичките, които са в основата на кожното възпаление. Анестезинът подтиска сърбежа и евентуалната болка. Хлорнитромицинът ликвидира бактериалната компонента.
    Линиментът преди употреба енергично се разклаща. Нанася се с чиста ръка на болните места сутрин и вечер. Пет до седем дни са достатъчни за пълната ликвидация на оплакванията. За профилактика на евентуален рецидив е достатъчно мазане един път на 7-10 дни.

  3. Здравейте! Да, можем да приготвим всички състави, които са изписани на рецепта от лекар и за които има налични необходимите съставки. Вашият състав е често изписван и няма проблем да го приготвим, ако имате рецепта за него. Можете да се свържете с нас на телефона на аптеката: 0896845535.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.